ABOUT

Som du nok allerede har set, er denne blog ikke en blog i traditionel forstand. Klumme.liv er en litterær og journalistisk blog, der skal anses som en online klumme, hvor jeg løbende vil publicere de tanker og tekster, som dominerer min helt almindelige hverdag – naturligvis sat på spidsen til ære for dramaturgien, narratologien og fremstillingskunsten.

Jeg hedder Nanna og jeg elsker at skrive! – dog ikke for at have et dokument liggende på min pc, men fordi jeg elsker at fænge, tryllebinde, fascinere, eller på anden måde optage andre med det skrevne ord – præcis som jeg selv holder af, at læse en god tekst (artikel, bog, novelle, indlæg eller andet litterært). Til daglig studerer jeg BA på 6. semester ved Syddansk Universitet, med centralfag i Medievidenskab og tilvalg i Kommunikation, Retorik og Formidling. Drømmen er at kunne leve af at skrive farverige, sprudlende tekster, der emmer af liv og sjæl, såvel som saglig substans. Og nårh ja, så elsker jeg at italesætte det tabubelagte og sige alle de ord, som man helst ikke må sige højt. Jeg er fascineret af vulgære, volmuriøse og provokerende ord, hvilket du naturligvis også vil opdage i mine tekster.

Mit ønske er at du, som læser, vil opleve en genkendelse ved skriverierne, trække på smilebåndende og for en stund efterlades med lidt stof til eftertanke. Mit ønske er at give lidt af den glæde jeg har ved at skrive, videre til dig gennem jævnlige og lidt skæve indlæg om tilsyneladende velkendte elementer og emner.

Tak fordi du læser med.

foto 2_edited

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *